Политика на приватност

На Makedonski Aukcii, Ние разбираме вашите потреби за приватност и се загрижени за користење на вашите информации. Информациите за вас, нашите корисници или гостин е многу важен дел од нашиот бизнис. Се чувствуваат сигурни дека ние не ги продаваме, тргуваме или издавање на било која од вашите податоци на трети лица. Сите информации што се гледа само од нас во Makedonski Aukcii, ние ги користат информациите кои ги внесувате на нашата веб-страница, или да ни даде по телефон, како средство за одговарање на вас или подобрување на нашите услуги.