За нас

Makedonski Aukcii е онлајн пазар. Ние сме фокусирани на глобалниот светски пазар. При купувањето од различни земји, купувачите имаат единствена можност да се добие уникатни производи што немаат во својата земја, или да добијат на производи за многу пониска цена тие можат да купат на локално ниво. Производите на Makedonski Aukcii се продаваат од страна на 3-ти продавачи. Сепак, ние само го прифати и доверлив продавачи кои ние сигурни дека ќе дадат се од себе за одржување на онлајн бизнис искрен. Makedonski Aukcii даде 100% гаранција дека ќе ја добиете вашата цел или соодветните рефундирање на пари за сите производи купени на нашата веб страница. Ве молиме ја разгледате нашата веб-страница за повеќе детали за плаќање и испорака, купувачот заштита, наплата и се враќа и услови на користење.