#704
Многу 4 пара alpaca деца волна обоени ракавици, многу меки и топли
Категорија
Ракавици
Статус
Активни
Начини на плаќање
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Банкарски трансфер
превозот цена
  • MK превозот цена: 344.10 ден
  • Меѓународен превозот цена: 344.10 ден
време на испорака
15-30 дена со валидни онлајн следење
се враќа
се враќа прифатени
купувачот заштита
гаранција за цел приемот или пари наплата
Продавачот информации

Продадено од zanaeti

Член од: 23.04.2015


Види повеќе предмети од овој продавач

Повеќе за ставка
Многу 4 пара обоени alpaca деца ракавици, различни модели. Овие се дете ракавици направени од alpaca волна. Постојат девет бои и една редовна големина. Таму се убави дизајни на alpacas на ракавици. Тие ќе се вклопуваат во зглобовите. Тие се удобно, чеша-бесплатно, и ќе го задржи на раце топли.
Осврти

Вашиот е-мејл адреса:

Прашање: