#2873
Шума Подароци Дрвени руската Matryoshka Евтини Гнездење Кукли, 5pc
Категорија
Matryoshka кукли
Статус
Активни
Начини на плаќање
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Банкарски трансфер
превозот цена
  • MK превозот цена: 309.96 ден
  • Меѓународен превозот цена: 309.96 ден
време на испорака
15-30 дена со валидни онлајн следење
се враќа
се враќа прифатени
купувачот заштита
гаранција за цел приемот или пари наплата
Продавачот информации

Продадено од zanaeti

Член од: 23.04.2015


Види повеќе предмети од овој продавач

Повеќе за ставка
Дрвени matryoshka кукла со 5 парчиња. Рачно изработени, рачно насликани, традиционална руска уметност. Висина 9.5 cm.
Осврти

Вашиот е-мејл адреса:

Прашање: