#2872
Vèvè Метал Нафта Тапани За Продажба Хаити Метал Уметност Работа, Рециклиран Метал Ѕид Уметност, Големина 60см
Категорија
Метал занаети
Статус
Активни
Начини на плаќање
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Банкарски трансфер
превозот цена
  • MK превозот цена: 309.96 ден
  • Меѓународен превозот цена: 309.96 ден
време на испорака
15-30 дена со валидни онлајн следење
се враќа
се враќа прифатени
купувачот заштита
гаранција за цел приемот или пари наплата
Продавачот информации

Продадено од zanaeti

Член од: 23.04.2015


Види повеќе предмети од овој продавач

Повеќе за ставка
Хаити метал вуду уметност. Скулптура претставуваат Vèvè. Големина 60см.
Осврти

Вашиот е-мејл адреса:

Прашање: