#2870
Свадба Дрво, Рециклирање Градина Хаити Уметност, Големина 33x28cm
Категорија
Метал занаети
Статус
Активни
Начини на плаќање
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Банкарски трансфер
превозот цена
  • MK превозот цена: 306.96 ден
  • Меѓународен превозот цена: 306.96 ден
време на испорака
15-30 дена со валидни онлајн следење
се враќа
се враќа прифатени
купувачот заштита
гаранција за цел приемот или пари наплата
Продавачот информации

Продадено од zanaeti

Член од: 23.04.2015


Види повеќе предмети од овој продавач

Повеќе за ставка
Метал уметност работа скулптура, рачно изработени. Свадба дрво подарок. Големина 30x81cm.
Осврти

Вашиот е-мејл адреса:

Прашање: