#2867
Голема Градина Рамка со Птици, рачно изработени во Хаити, Големина 81cm
Категорија
Метал занаети
Статус
Активни
Начини на плаќање
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Банкарски трансфер
превозот цена
  • MK превозот цена: 307.44 ден
  • Меѓународен превозот цена: 307.44 ден
време на испорака
15-30 дена со валидни онлајн следење
се враќа
се враќа прифатени
купувачот заштита
гаранција за цел приемот или пари наплата
Продавачот информации

Продадено од zanaeti

Член од: 23.04.2015


Види повеќе предмети од овој продавач

Повеќе за ставка
Хаити метални скулптури сите доаѓаат со јасни, времето-доказ слој но ако се изложени на елементи, тие ќе почнат да ' рѓа со текот на времето. Ова не е нужно лоша работа, но ако тоа не е изгледот си оди за, не се плашат. Само да ги собереш може на спреј за глеѓ јасно грб и да си одат за тоа. Еднаш годишно, ќе го направи тоа. Парче торта! Големина 81cm.
Осврти

Вашиот е-мејл адреса:

Прашање: