#2866
Градина Сончоглед Ѕид Уметност, Хаити Рециклирање Метални, Големина 18x43cm
Категорија
Метал занаети
Статус
Активни
Начини на плаќање
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Банкарски трансфер
превозот цена
  • MK превозот цена: 307.44 ден
  • Меѓународен превозот цена: 307.44 ден
време на испорака
15-30 дена со валидни онлајн следење
се враќа
се враќа прифатени
купувачот заштита
гаранција за цел приемот или пари наплата
Продавачот информации

Продадено од zanaeti

Член од: 23.04.2015


Види повеќе предмети од овој продавач

Повеќе за ставка
Градина Сончоглед Ѕид Уметност. Прекрасен букет од sunflowers за бесконечен лето. На ливчиња се отсечени за 3-D ефект. Едноставно се наведнуваат на нив и надвор малку пред да виси. Големина 13x37cm.
Осврти

Вашиот е-мејл адреса:

Прашање: