• Почетна
  • Кукли
  • Matryoshka кукли
  • Виолетова Зимски Стил Matryoshka Дрвени Гнездење Кукли Деца Занает руски Кукли За Продажба на рачно изработени Занаетчиски Самовила Кукли, Поставете 10 парчиња
#2861
Виолетова Зимски Стил Matryoshka Дрвени Гнездење Кукли Деца Занает руски Кукли За Продажба на рачно изработени Занаетчиски Самовила Кукли, Поставете 10 парчиња
Категорија
Matryoshka кукли
Статус
Активни
Начини на плаќање
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Банкарски трансфер
превозот цена
  • MK превозот цена: 310.80 ден
  • Меѓународен превозот цена: 310.80 ден
време на испорака
15-30 дена со валидни онлајн следење
се враќа
се враќа прифатени
купувачот заштита
гаранција за цел приемот или пари наплата
Продавачот информации

Продадено од zanaeti

Член од: 23.04.2015


Види повеќе предмети од овој продавач

Повеќе за ставка
Дрвени matryoshka гнездење кукла традиционалниот зимски стил, рачно изработени со 10 парчиња. Рачно изработени, рачно насликани традиционална руска уметност. Висина 13.5 cm.
Осврти

Вашиот е-мејл адреса:

Прашање: