#2860
Nativity Сцена, Јасли, Creche, Божиќ Дома Декор
Категорија
Метал занаети
Статус
Активни
Начини на плаќање
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Банкарски трансфер
превозот цена
  • MK превозот цена: 310.80 ден
  • Меѓународен превозот цена: 310.80 ден
време на испорака
15-30 дена со валидни онлајн следење
се враќа
се враќа прифатени
купувачот заштита
гаранција за цел приемот или пари наплата
Продавачот информации

Продадено од zanaeti

Член од: 23.04.2015


Види повеќе предмети од овој продавач

Повеќе за ставка
Nativity метал сцена скулптура, рачно изработени ѕид виси оркестарот. Големина 28cm.
Осврти

Вашиот е-мејл адреса:

Прашање: