#2858
Мини Стои Птица Рамка, Големина 15x20cm
Категорија
Фото рамки
Статус
Активни
Начини на плаќање
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Банкарски трансфер
превозот цена
  • MK превозот цена: 311.70 ден
  • Меѓународен превозот цена: 311.70 ден
време на испорака
15-30 дена со валидни онлајн следење
се враќа
се враќа прифатени
купувачот заштита
гаранција за цел приемот или пари наплата
Продавачот информации

Продадено од zanaeti

Член од: 23.04.2015


Види повеќе предмети од овој продавач

Повеќе за ставка
А слатка мала рамка за да се прикаже омилена фотографија или мали цртање. Големина 15x20cm.
Осврти

Вашиот е-мејл адреса:

Прашање: