#2857
Митската Коза и Erzuli Dantor, Големина 60см
Категорија
Метал занаети
Статус
Активни
Начини на плаќање
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Банкарски трансфер
превозот цена
  • MK превозот цена: 311.70 ден
  • Меѓународен превозот цена: 311.70 ден
време на испорака
15-30 дена со валидни онлајн следење
се враќа
се враќа прифатени
купувачот заштита
гаранција за цел приемот или пари наплата
Продавачот информации

Продадено од zanaeti

Член од: 23.04.2015


Види повеќе предмети од овој продавач

Повеќе за ставка
Митската Коза и Erzuli Dantor. Оваа фантастична парче карактеристики на антропоморфни коза и veve претставуваат Erzuli Dantor, Жестока Мајка духот на Хаити Вуду. Често се мисли како да темно и опасни, Вуду е комплексен сет на религиозните практики извлечени од племенски Западна Африка. Тој признава на врховниот се, Bondye, но и ден-за-ден се поклонуваат е упатено до духови, и страшни и добротворна. За фино работел парче на уметноста, со културните длабочина, овој има СЕТО тоа! Големина 60см.
Осврти

Вашиот е-мејл адреса:

Прашање: