• Почетна
  • Кукли
  • Matryoshka кукли
  • Вгнездување на Дрвени Кукли Традиционалните руски Сувенири Црвена Боја, рачно изработени Комплети 10pc
#2854
Вгнездување на Дрвени Кукли Традиционалните руски Сувенири Црвена Боја, рачно изработени Комплети 10pc
Категорија
Matryoshka кукли
Статус
Активни
Начини на плаќање
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Банкарски трансфер
превозот цена
  • MK превозот цена: 311.82 ден
  • Меѓународен превозот цена: 311.82 ден
време на испорака
15-30 дена со валидни онлајн следење
се враќа
се враќа прифатени
купувачот заштита
гаранција за цел приемот или пари наплата
Продавачот информации

Продадено од zanaeti

Член од: 23.04.2015


Види повеќе предмети од овој продавач

Повеќе за ставка
Дрвени matryoshka гнездење кукла црвена боја сет со 10 парчиња. Рачно изработени, рачно насликани, традиционална руска уметност. Висина 14.5 cm.
Осврти

Вашиот е-мејл адреса:

Прашање: