#2853
Коза на Велосипед, Хаити Метал Уникатен Ѕид Уметност, 28x91cm
Категорија
Метал занаети
Статус
Активни
Начини на плаќање
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Банкарски трансфер
превозот цена
  • MK превозот цена: 311.82 ден
  • Меѓународен превозот цена: 311.82 ден
време на испорака
15-30 дена со валидни онлајн следење
се враќа
се враќа прифатени
купувачот заштита
гаранција за цел приемот или пари наплата
Продавачот информации

Продадено од zanaeti

Член од: 23.04.2015


Види повеќе предмети од овој продавач

Повеќе за ставка
Отпуштање, пескарење, удар, chiseling, сечење и обликување, Хаити уметници мода секоја убава рециклирани метални скулптури од рака. Тоа е традицијата се добро воспоставени во селото од Croix-des-Букети, како татковци се предава синови и сосед има предавано сосед за четири генерации. Големина 28x91cm.
Осврти

Вашиот е-мејл адреса:

Прашање: