#2852
Veve на Kalfou Хаити Метал Ѕид Уметност Декорација На Куќа Метал Уметност Работа Дома Ѕид Оркестарот, Големина 60см
Категорија
Метал занаети
Статус
Активни
Начини на плаќање
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Банкарски трансфер
превозот цена
  • MK превозот цена: 311.82 ден
  • Меѓународен превозот цена: 311.82 ден
време на испорака
15-30 дена со валидни онлајн следење
се враќа
се враќа прифатени
купувачот заштита
гаранција за цел приемот или пари наплата
Продавачот информации

Продадено од zanaeti

Член од: 23.04.2015


Види повеќе предмети од овој продавач

Повеќе за ставка
Хаити метал вуду уметност. Скулптура претставуваат Veve на Kalfou. Големина 60 cm.
Осврти

Вашиот е-мејл адреса:

Прашање: