• Почетна
  • Животно Фигурини
  • Желки
  • Поставете 4 Обоени Желки Хаити Челик Тапан Уметност Hatian Уметност Метал Ѕид Оркестарот промет на Големо со Помош На Занаетчии, Големина 15x13 cm
#2850
Поставете 4 Обоени Желки Хаити Челик Тапан Уметност Hatian Уметност Метал Ѕид Оркестарот промет на Големо со Помош На Занаетчии, Големина 15x13 cm
Категорија
Желки
Статус
Активни
Начини на плаќање
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Банкарски трансфер
превозот цена
  • MK превозот цена: 315.78 ден
  • Меѓународен превозот цена: 315.78 ден
време на испорака
15-30 дена со валидни онлајн следење
се враќа
се враќа прифатени
купувачот заштита
гаранција за цел приемот или пари наплата
Продавачот информации

Продадено од zanaeti

Член од: 23.04.2015


Види повеќе предмети од овој продавач

Повеќе за ставка
Поставете 4 обоени желки метал оркестарот. Хаити ѕид уметнички ракотворби метал ѕид скулптури за продажба. Големина 15x13 cm.
Осврти

Вашиот е-мејл адреса:

Прашање: