• Почетна
  • Art & Занаети
  • Метал занаети
  • Vèvè на Erzulie Љубовта Божица Хаити Уметност За Продажба Ѕид Уметност Оркестарот Карибите Оркестарот Ѕид Метал Уметност Масло Тапан За Продажба, Големина 60см
#2848
Vèvè на Erzulie Љубовта Божица Хаити Уметност За Продажба Ѕид Уметност Оркестарот Карибите Оркестарот Ѕид Метал Уметност Масло Тапан За Продажба, Големина 60см
Категорија
Метал занаети
Статус
Активни
Начини на плаќање
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Банкарски трансфер
превозот цена
  • MK превозот цена: 315.78 ден
  • Меѓународен превозот цена: 315.78 ден
време на испорака
15-30 дена со валидни онлајн следење
се враќа
се враќа прифатени
купувачот заштита
гаранција за цел приемот или пари наплата
Продавачот информации

Продадено од zanaeti

Член од: 23.04.2015


Види повеќе предмети од овој продавач

Повеќе за ставка
Хаити метал вуду уметност. Скулптура претставуваат Vèvè на Erzulie Љубовта Божица. Големина 60 cm.
Осврти

Вашиот е-мејл адреса:

Прашање: