#1944
Маша и мечка руската бајка дрвени matryoshka страна се насликани 5pc
Категорија
Matryoshka кукли
Статус
Активни
Начини на плаќање
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Банкарски трансфер
превозот цена
  • MK превозот цена: 350.00 ден
  • Меѓународен превозот цена: 350.00 ден
време на испорака
15-30 дена со валидни онлајн следење
се враќа
се враќа прифатени
купувачот заштита
гаранција за цел приемот или пари наплата
Продавачот информации

Продадено од zanaeti

Член од: 23.04.2015


Види повеќе предмети од овој продавач

Повеќе за ставка
Маша и мечка стил matryoshka дрвени гнездење кукли. Сет се состои од 5 кукли, помали кукли влегуваат во внатрешноста на оние поголемите. Висина 11 cm.
Осврти

Вашиот е-мејл адреса:

Прашање: